Vakantie azoren

Tips kopen van badpak of bikini

Deel artikel

Met de zomer die komen gaat betekent het ook dat we weer op vakantie gaan, of thuis lekker van het weer gaan genieten. Dat hopen we ieder geval. Met lekker weer is het heerlijk vertoeven op het strand en te gaan zwemmen. Hiervoor moeten wel een nieuw badpak of bikini aanschaffen. Maar dit blijkt nog wel eens lastig te zijn, want we zijn niet zo snel tevreden. Daarom voor jou hebben we een aantal tips om te helpen bij de keuze.

Tips

  • Partner thuislaten

Je kunt het beste de partner thuislaten, dit omdat wanneer je een badpak aan hebt dat niet bij je past er niet echt top uitziet. Neem in dat geval een zus of vriendin mee die ook daadwerkelijk eerlijk is en je partner kan je thuis bewonderen wanneer je geslaagd bent.

  • Shoppen in rust

Het is vervelend als het erg druk is in een winkel en je moet opschieten, omdat er nog veel mensen wachten om kleding te passen. Wanneer het rustig is kun je in alle rust de badkleding aanpassen en kan een verkoopster je helpen met het uitzoeken ervan.

  • Kiezen wat bij je past

Kies badkleding dat bij je past en je prettig in voelt. Ga niet voor een merk of model dat niet bij je past. Het kan soms ook zijn dat een merk op een moment erg populair is en dat iedereen in die badkleding loopt. Je wilt graag met de trend meegaan, maar het moet wel bij het figuur passen, dus kijk hiermee uit.

  • Denk niet aan de maat

De maat van de badkleding maakt niet uit, de badkleding moet goed en lekker zitten. Het maakt weinig uit of een maat groter of kleiner is, modellen en merken verschillen. Wanneer je je er niet prettig bij vult kun je bijvoorbeeld de label eruit knippen.

Bron: zwemkleding.nl

Gerelateerd nieuws

Azoren, een fantastische archipel

2 maanden geleden ben ik op de Azoren geweest. Veel mensen kent de Azoren niet, maar het is een archipel in de atlantische oceaan. De

Azoren een echte must see

Azoren is een fantastische plek om heen te gaan. De temperatuur is altijd aangenaam net zoals de zeetemperatuur. Als je naar de Azoren gaat ben