Vakantie azoren

Parkeren bij vliegvelden in Nederland, Duitsland en België

Deel artikel

Als u op vakantie gaat naar de Azoren gaat dat prima met een vliegtuig die vliegt vanaf de vele diverse luchthavens. U heeft daarbij de mogelijkheid om u te laten brengen en halen door vrienden en/of bekenden maar ook parkeren bij het vliegveld is ook mogelijk. Op het gebied van parkeren bij vliegvelden zijn de laatste jaren veel ontwikkelingen gaande. De meest positieve daarvan is dat de parkeertarieven een ontzettend grote daling hebben ondervonden. Zo betaalde u 5 jaar geleden bij Eindhoven Airport nog €120 voor 8 dagen parkeren. Tegenwoordig kan dit al vanaf €50! U kiest dan voor de Park en Ride service of parkeren op slechts 600 meter afstand. Bekijk de opties van Parkeren Eindhoven Airport Hier.

 

Gemakkelijk uw opties vergelijken

Er zijn online diverse opties met elkaar te vergelijken maar dan kunt u alleen al bij Schiphol 40 aanbieders met elkaar te vergelijken. Veel gemakkelijker is het natuurlijk als een website dit al voor u doet en dat is precies waar vliegenenparkeren.nl zich mee bezig houdt. Op deze website kunt u onafhankelijk alle parkeergelegenheden met elkaar vergelijken op het gebied van: Prijs, Afstand, Beoordelingen en Servicemogelijkheden! Bovendien kunt u direct de foto’s zien van de parkeergelegenheid zodat u ook zelf de parking kunt beoordelen. De prijzen komen precies overeen met die van de parkeergelegenheid dus u betaald niets extra’s! Daarnaast wordt de beschikbaarheid automatisch bijgehouden waardoor u zeker bent van een parkeerplek.

 

Reserveren via de Vliegen en Parkeren App

Tevens heeft Vliegen en Parkeren een eigen app waar u ook uw parking mee kunt reserveren. Het voordeel hiervan is dat u dit zelfs onderweg kunt doen en u uw reservering staat direct op uw telefoon! Wilt u de volgende keer weer bij de zelfde parkeerplaats reserveren, open dan gemakkelijk de App en u heeft binnen een mum van tijd uw parkeerplaats gereserveerd.

Gerelateerd nieuws

Azoren, een fantastische archipel

2 maanden geleden ben ik op de Azoren geweest. Veel mensen kent de Azoren niet, maar het is een archipel in de atlantische oceaan. De

Azoren een echte must see

Azoren is een fantastische plek om heen te gaan. De temperatuur is altijd aangenaam net zoals de zeetemperatuur. Als je naar de Azoren gaat ben