Vakantie azoren

Jongerenreis Kroatië

Deel artikel

Ben jij tussen de 16 en 18 jaar en wil je op vakantie met leeftijdsgenoten. Probeer dan een keer onze jongerenreis naar Kroatië. Tijdens Kroatie actief verblijf je op een gezellige viersterrencamping direct aan zee. Vanaf ons gezellige kampement lig je met een paar grote stappen in het water, dus dat maakt deze jongerenreis al een fantastische belevenis. Daarnaast staan er een groot aantal geplande activiteiten op het programma. Doordat je het programma met je eigen groep uitvoert zal je merken dat je elkaar goed leert kennen en wordt het een echte groepsreis. Honderden jongeren gingen je al voor op deze vakantie en beoordeelden deze jongerenreis met gemiddeld maar liefst een 9.2 in 2015.

 
Ook is er een mogelijkheid tot de reis Kroatië Actief. Deze reis vertrekt samen met de reguliere Kroatië reis. Ook verblijven jullie op de zelfde camping. Het verschil is dat de activiteiten bij Kroatië Actief enigszins inspanning kostten omdat het een soort van sportieve vakantie is. Natuurlijk is het geen echte training of iets dergelijks. Maar vooral leuke activiteiten zoals kanoën, snorkelen, rotsklimmen en nog veel meer.

 
Ben jij iemand die van zulke activiteiten houdt, en graag met anderen omgaat dan is deze vakantie voor jou gemaakt. Een vakantie om nooit te vergeten.

Gerelateerd nieuws

Azoren, een fantastische archipel

2 maanden geleden ben ik op de Azoren geweest. Veel mensen kent de Azoren niet, maar het is een archipel in de atlantische oceaan. De

Azoren een echte must see

Azoren is een fantastische plek om heen te gaan. De temperatuur is altijd aangenaam net zoals de zeetemperatuur. Als je naar de Azoren gaat ben