Vakantie azoren

Ga op avontuur in Lille of Miami

Deel artikel

miami vliegticketsJe bent een jonge avonturier en hebt nog je hele leven voor je. Je bent tussen de waarschijnlijk nu tussen de 17 en 30 en denkt: ‘ Straks heb ik kinderen ik wil het meeste van mijn leven halen en de hele wereld verkennen”. Dat is dan ook gelijk onze tip! Verken de hele wereld! De lol komt niet naar jou, jij moet het opzoeken!

Lille is de bom!

Lille is een leuk stad om jouw avontuur in te beginnen. Lekker feesten en overdag shoppen. Wil je ook nog even wat cultuur mee pikken? Dan ben je helemaal aan het goede adres in Lille in Frankrijk. Lille staat bekent om haar moderne kunst collectie. Het is zeker de moeite waard om alle grootmeesters van de moderne kunst een bezoekje te brengen. Van Pablo Picasso tot andere revolutionaire grootmeesters.

Miami de meest trendy stad van de wereld

Ben je klaar met het verblijven in Lille en wil je nu echt beginnen met feesten? Ga dan naar Miami. De fitste stad van Amerika is de bijnaam van deze wereldstad. De mooie mensen stad is een andere bijnaam. Er wordt veel getraind en een bottox behandeling is dagelijkse kost. Elke ochtend als je uit het balkon kijkt zal je honderden mensen zien hardlopen. Denk jij het bij te kunnen houden of beter gezegd, durf jij er tussen te lopen?
Ben je helemaal uitgeteld van het rennen en wil je even bijkomen ga dan zwemmen met dolfijnen in de bay. Of ga met de katemaran de zee op. Ga lekker snorkelen en vergeet de zorgen die je had. Na een dagje op zee pik je nog een lekker dinnertje weg aan een van de boulevardrestaurants. Dit klinkt in onze oren als een sprookje! Wil je meer informatie kijk dan op www.lillefrankrijk.nl en vliegticketsmiami.nl .

Gerelateerd nieuws

Azoren, een fantastische archipel

2 maanden geleden ben ik op de Azoren geweest. Veel mensen kent de Azoren niet, maar het is een archipel in de atlantische oceaan. De

Azoren een echte must see

Azoren is een fantastische plek om heen te gaan. De temperatuur is altijd aangenaam net zoals de zeetemperatuur. Als je naar de Azoren gaat ben