Vakantie azoren

Bel goedkoop naar het buitenland met een 0900-nummer

Deel artikel

Tegenwoordig hoeft het allemaal niet zo duur te zijn om te bellen naar het buitenland. De tijden dat je de hoofdprijs betaalde voor een buitenlands telefoongesprek zijn voorgoed verleden tijd. Er zijn namelijk meerdere manieren om goedkoop te bellen naar het buitenland. Eén van die manieren is het bellen via 0900-nummers. Het handige van bellen via deze nummers is dat je nergens een account hoeft aan te maken. Je betaalt namelijk via je huidige provider en de kosten worden in rekening gebracht op je huidige telefoonabonnement. Voordat je naar het buitenland belt met een 0900-nummer moet je even informeren wat het juiste telefoonnummer is. Ieder land heeft namelijk een apart 0900-nummer.

 

Hoe werkt het bellen met een 0900-nummer?

Zoals je nu weet is het voordeliger om met een 0900-nummer te bellen naar het buitenland, maar hoe doe je dat? Allereerst zoek je het netnummer op van het land waar je naartoe wilt bellen. Vervolgens toets je het 0900-nummer dat je wilt bellen en wacht tot je wordt verbonden. Daarna druk je het nummer in waar je naartoe wilt bellen en sluit je af met een #. Let er wel op dat het 0900-nummer voor vaste – en mobiele telefonie van elkaar kan verschillen.

 

Een goed alternatief

Wil je niet met een 0900-nummer bellen naar het buitenland via een andere manier? Dat kan nu met speciale belkaarten. Met deze kaarten kun je ook heel gemakkelijk naar het buitenland bellen. Nadat je zo een kaart hebt gekocht, kras je het nummer open en toetst deze in samen met het nummer dat je wilt bereiken. Eerst wordt er verteld hoeveel minuten je in totaal hebt en daarna word je doorverbonden. Bellen via speciale belkaarten is niet de meest goedkope manier, maar wel een goed alternatief.

 

Gerelateerd nieuws

Azoren, een fantastische archipel

2 maanden geleden ben ik op de Azoren geweest. Veel mensen kent de Azoren niet, maar het is een archipel in de atlantische oceaan. De

Azoren een echte must see

Azoren is een fantastische plek om heen te gaan. De temperatuur is altijd aangenaam net zoals de zeetemperatuur. Als je naar de Azoren gaat ben