Vakantie azoren

De Azoren staan bekend om hun prachtige natuur. Alleen om de natuur is het al de moeite waard om een vakantie naar de Azoren te boeken. Mooie planten en struiken, rotsen, watervallen, kraters, kleurrijke huizen en forten kunnen worden bekeken tijdens de vakantie in de Azoren. Naast deze prachtige natuur heeft elk eiland zijn eigen bezienswaardigheden. Op het eiland Sao Miquel kan een bezoek aan de stad Ponta Delgada niet ontbreken. Ponta Delgada is de grootste stad van de Azoren. In Ponta Delgada is een mix te vinden van oude en nieuwe gebouwen. Ook kun je hier goed terecht voor een gezellige avond. Daarnaast zijn er op de verschillende eilanden prachtige forten, baaien, kerken en herenhuizen te vinden.
Tijdens de vakantie naar de Azoren is het ook mogelijk om verschillende excursies te boeken. Een rondtoer over een eiland of een tocht over het water op zoek naar walvissen of dolfijnen zijn hier een voorbeeld van.
Een vakantie naar de Azoren staat ook voor rust. Het uitgaan is op de Azoren dan ook niet zo belangrijk. In de hoofdstad Ponta Delgada zul je verschillende bars en uitgaansgelegenheden aantreffen, maar daarna houdt het al gauw op. Verschillende eetgelegenheden zijn wel meer te vinden op de Azoren. Elk eiland heeft dan ook zijn eigen specialiteit die in lokale restaurants te vinden is.